Häävideo

elokuvamaisella kosketuksella

Teidän päivänne liikkuvana kuvana. Elokuvamainen häävideo ei taltioi ainoastaan päivän hetkiä, vaan myös niiden tunnelman.

Katso häävideo
häävideonäyte

Liikkuva kuva näyttää hääpäivän tavalla, johon valokuva ei pysty.

Lue:

Sesilia ja Olli

Ravintola Saaristo, Helsinki
Katso

Tuulia ja Iisakki

Tuomiokirkko + Ravintola Sipuli, Helsinki
Katso

Titta ja Hanna

Savutuvan Apaja, Jyväskylä
Katso

Victoria ja Erkki

Haikon Kartano, Porvoo
Katso
Fiilistelijöille

Tunteellinen fiilistelijä. Oletko se sinä?

Jos myönnät liikuttuvasi herkästi, elokuvamainen häävideo on tarkoitettu sinulle.

Häävideoita maailmalta

Katso
Katso
Katso
Lisää
videoita
Muistoja arvostavalle

Mikä on sinulle tärkeää? Materia vai pysyvä muisto?

Älä puhalla hääbudjettiasi kertaluontoiseen materiaan. Hetkiä ei saa takaisin, jos niitä ei taltioi.

Hääpäivä toisin silmin

Näe elävänä myös ne hetket, jotka itse missaat.

Hääpäivä on hektinen. Näet kaikista päivän hetkistä itse vain murto-osan. Häävideo kaappaa ne talteen.

Häävideo
Häävideokuvaaja Vili Pertti
Buukkaa häävideo

Taltioidaan teidän päivänne elokuvaksi.

Saatavilla kolme eri videopakettia.

Pakettien hinnat alk.
1 950 €
sis. alv 24%
7h kuvaamista, 3+ minuutin video
Ota yhteyttä
Kysely
Aviopareilta kysyttyä

Parit katuvat häiden jälkeen eniten videon puuttumista.

Lue kysely
Reaktiot
Häävideon tunnearvo

Katso miten avioparit reagoivat omiin häävideoihinsa.

Katso video

Miten häävideo kuvataan?

Kysymyksiä häävideoista

”Videokuvaatko minun kaupungissani?"

KYLLÄ! Kuvaan häitä missä tahansa päin maailmaa. Matkustaminen pitää mielen virkeänä – sitä tarvitaan, kun häävideoiden editointi vaatii pitkiä jaksoja koneen äärellä istumista neljän seinän sisällä.

Matkakustannuksia ei peritä 40 km säteellä asuinpaikastani (Oulu). Sitä kauempana tapahtuvista kuvauksista peritään matkakustannukset 0,43 €/km. Toiselle mantereelle mentäessä peritään matkakustannukset kokonaisuudessaan.

”Miten nopeasti saan valmiin häävideon?"

Valmiin häävideon toimitusaika riippuu siitä miten monta häävideota on editointijonossa ennen teidän häävideotanne. Toimitusaika on lyhimmillään 2 viikkoa ja pisimmillään 10 viikkoa.

"Millä kameralla häävideo kuvataan?"

Kahdella Blackmagic Pocket Cinema Camera 4K kameralla. Lyhennettynä "BMPCC4K" on aito elokuvatason videotuotantokamera. Koska kameroita on kaksi, peliä ei ole menetetty jos yhdelle kameralle tapahtuu hääpäivän aikana jotain. Lisäksi kahden kameran avulla voin kuvata vihkitilaisuuden, puheet ja tanssit kahdesta eri kuvakulmasta samaan aikaan. Myös kolmas varakamera kulkee aina mukana kaiken varalta.

”Mitä muuta kuvauskalustoa käytät?"

Kameroiden ja linssien jälkeen tärkeimmät kuvausvälineeni ovat kuvanvakaaja (gimbal/glidecam) ja kopterikamera (drone). Voit tutustua koko kuvauskalustooni täällä.

”Häissämme on myös valokuvaaja, haittaako se?”

Ei todellakaan – valokuvaaja kuuluu ollakin. Kunhan valokuvaaja on hääpäivän aikana yhteistyökykyinen ja kommunikoi kanssani aikeistaan ja liikkeistään, niin kumpikaan ei astu toisen varpaille tai otoksiin. Monesti valokuvaajan kanssa syntyy jopa parempaa materiaalia, koska voimme pallotella yhdessä ideoita hääpäivän aikana.

”Käytätkö dronea kaikissa häävideoissa?”

Käytän kopterikameraa (dronea) aina, jos se on kuvauspaikalla sallittua eikä aiheuta vaaratilanteita ihmisille, ympäristölle tai itse dronelle. Joissakin paikoissa kopterikameran lennättäminen on lakisääteisesti rajoitettua (lennättämiskorkeuden osalta) tai täysin kiellettyä sakon uhalla. En laiminlyö näitä rajoituksia missään tapauksissa. Ajankohtaiset rajoitukset löytyvät täältä: https://www.droneinfo.fi/fi/ala_lennata_taalla

”Missä resoluutiossa valmis häävideo on?”

Valmis häävideo on kahdessa resoluutiossa: 1080p ja 4K.

”Voiko häävideoon laittaa mitä tahansa musiikkia?”

Valitettavasti ei voi. Jos esimerkiksi haaveilet Coldplayn kappaleista häävideollasi, se ei onnistu tekijänoikeudellisista syistä. Häävideollasi käytettäviin musiikkikappaleisiin on oltava laillinen lisenssi. Musiikkivalinnan teen aina itse, mutta se on mahdollista myös vaihtaa jos kappale ei satu sopimaan makuusi.

”Miten häävideo maksetaan?”

Laskutus tapahtuu kahdessa erässä. Ensimmäinen maksu (50% kokonaishinnasta) laskutetaan heti, kun kirjallinen sopimus on allekirjoitettu. Sen myötä kyseinen päivämäärä on buukattu sinulle, eikä kukaan muu voi enää saada sitä. Toinen maksu (50% kokonaishinnasta) laskutetaan 4 viikkoa ennen hääpäivää.

”Mitä jos joudun perumaan häävideokuvauksen?”

Jos peruminen tapahtuu yksipuolisesti teidän toimestanne, mitään suoritettuja maksuja ei voida palauttaa koska muutoin kyseessä olisi puhdas ansionmenetys. Jos joudun itse perumaan kuvaamisen, saatte kaikki suorittamanne maksut takaisin. Nämä asiat kerrotaan allekirjoitettavan sopimuksen ehdoissa selkokielellä, jotta riitatilanteet voidaan ennaltaehkäistä.

Blogista poimittua

Hyppää blogiin

Instagram @vilipert

Instagramiin