Elopement-häät

Sinä, hän ja häät.

Ilman hääpäivän paineita.

Elopement, mikrohäät, karkaushäät. Privaatilla hääseikkailulla on monta nimeä.
Katso elopement-video
Play-nappi

Toisenlainen tapa mennä naimisiin

Perinteinen hääpäivä ei sovi kaikille. Toiset poikkeavat valtavirrasta. Intiimit elopement-häät ovat tätä päivää. Lue lisää

Vähemmän painetta

Mene vihille ilman stressiä, ahdistusta ja suorituspainetta.

Enemmän yksityisyyttä

Tee naimisiin menemisestä aito "vain me kaksi" kokemus.

Toisenlaisia muistoja

Valitse kirkon ja kaupungin sijasta luonnon antimet.

Elopement-häävideon aitous

Hääseikkailu lyhytelokuvana

Elopement-video näyttää elokuvalta, mutta syntyy aidoista hetkistä ja tunteista.

Intiimihäät filmin sielulla

Filmikameran rouheus ja sävy

Video käsitellään emuloimaan filmiä, jossa on rouhea tekstuuri ja elokuvalliset värisävyt.

Videoita perinteisistä häistä

Play-nappi
Play-nappi
Play-nappi
Lisää häävideoita

Vili Pertti.

Hääelokuvaaja.

Olen aistikokemukset edellä elävä estetiikan rakastaja. Tunnen suurta kiitollisuutta siitä, että saan ammatikseni elää näiden keskiössä.

Syitä valita elopement-häät

Rauha ja yksityisyys

Vain te kaksi ilman juhlien hälinää

Stressittömyys

Vähemmän järjestelyä ja suorituspainetta

Rahankäyttö

Ei kalliita tilavuokria ja cateringia

Omintakeisuus

Jätä kaavat ja luo oma käsikirjoituksesi

Seikkailullisuus

Juhlinnan sijaan uusia kokemuksia

Intiimiys

Mahdollisuus aitoon yhdessäolemiseen

Näin häävideo tehdään

01

Etätapaaminen

Lähetä viesti ja kysy ajankohdan saatavuus. Jos se on vapaana, järjestämme rennon videopuhelun jossa tutustumme ja juttelemme hääseikkailunne visiosta.

02

Ehdotelma

Etätapaamisen jälkeen saatte täysin räätälöidyn kuvauspakettiehdotuksen visionne pohjalta. Modifioimme sitä kunnes se tuntuu teille sopivalta.

03

Varaaminen

Kun juuri oikea kuvauspaketti on löydetty, elopement-videointi varataan allekirjoittamalla kirjallinen sopimus ja maksamalla varausmaksu.

04

Suunnittelu

Kun elopement-videointi on lyöty lukkoon, on suunnittelun aika. Ideoimme yhdessä seikkailunne aktiviteetit, lokaatiot ja ideaaliset aikataulutukset niille.

05

Seikkailu

Hääseikkailu alkaa ja liityn seuraanne dokumentoimaan sen kauniisti ja tarinallisesti. Otetaan ennen kaikkea rennosti, eikä suoriteta.

06

Valmis video

Hääseikkailun jälkeen saatte kauniin ja tunteikkaan lyhytelokuvan, jonka kautta pääsette elämään kaiken uudelleen – ja jakamaan sen läheisillenne, jos siltä tuntuu.

1

Etätapaaminen

Lähetä viesti ja kysy ajankohdan saatavuutta. Jos se on vapaana, järjestämme rennon videopuhelun jossa tutustumme ja juttelemme hääseikkailunne visiosta.

2

Räätälöity ehdotus

Etätapaamisen jälkeen saatte räätälöidyn kuvauspakettiehdotuksen visionne pohjalta. Modifioimme sitä kunnes se on juuri teidänlaisenne.

3

Varaus ja suunnittelu

Videokuvaus varataan sopimuksen allekirjoittamisella ja varausmaksun suorittamisella. Tämän jälkeen pallottelemme yhdessä hääseikkailun lokaatiot, aktiviteetit ja aikataulutukset.

4

Hääseikkailu alkaa

Stressivapaa hääseikkailu alkaa ja liityn seuraanne dokumentoimaan sen artistisesti yksityiskohtia myöten. Nautitaan matkasta ja otetaan siitä kaikki irti.

5

Näe kaikki uudelleen

Hääseikkailun jälkeen saatte kauniin ja tunteikkaan lyhytelokuvan, jonka kautta pääsette näkemään ja kokemaan kaiken uudelleen.

Kysymyksiä ja vastauksia

Kysyttyä elopement-videoista

Mitä elopement-video maksaa?

Näytä vastaus

Hinnat ovat alk. 3 500 €, mutta jokainen hääseikkailu on uniikki. Siispä hinnoittelukin on aina tapauskohtainen. Saat tarkan kuvauspakettiehdotelman ensimmäisen etätapaamisemme jälkeen.

Miten videointi varataan ja maksetaan?

Näytä vastaus

Elopement-videointi varataan allekirjoittamalla kirjallinen sopimus ja maksamalla varausmaksu. Varausmaksun suuruus on 40% kuvauspaketin hinnasta. Jälkimmäinen 60% osuus kuvauspaketista veloitetaan 30 päivää ennen kuvausajankohtaa.

Videokuvaatko missä tahansa?

Näytä vastaus

Kyllä! Kuvaan lähtökohtaisesti missä tahansa päin maailmaa.

Miten nopeasti elopement-video valmistuu?

Näytä vastaus

Valmis video toimitetaan 12 viikon kuluessa hääseikkailun jälkeen. Nopeus riippuu siitä, montako videota on editointijonossa ennen teidän videotanne. Editointijono on pisin kesäaikaan ja lyhyin talviaikaan.

Mitä jos ujostelemme kameroita?

Näytä vastaus

Ei huolta. Lähes yhdelläkään kuvaamistani hääpareista ei ole ollut aikaisempaa kokemusta kameran edessä olemisesta. Teen parhaani luodakseni mahdollisimman rennon ilmapiirin. Vaikka pääideana on dokumentoida kaikki aidosti ja raa'asti, hyppään nopeasti ohjaamaan teitä tarpeen tullen.

Saako videoon minkä tahansa musiikin?

Näytä vastaus

Valitettavasti ei. Videon tekijänä olen vastuussa tekijänoikeuksien noudattamisesta. Siksi käytän videossa vain laillisesti lisensoituja kappaleita. Musiikkikirjastot joita käytän ovat Musicbed, Epidemic Sound ja Artlist.

Kuvaatko myös valokuvia?

Näytä vastaus

Tämä on mahdollista videokuvaamisen ohessa, mutta suosittelen vahvasti buukkaamaan erillisen valokuvaajan, jotta kuvaamisessa ei jouduta tekemään kompromisseja. Häävideosta tulee kaikkein timanttisin, jos keskityn vain videokuvaamiseen. Voin varaamisen yhteydessä antaa suosituksia valokuvaajista, joiden kanssa yhteistyö aikaisemmissa häissä on sujunut loistavasti. Suosittelen vain valokuvaajia, joiden kanssa olen kuvannut ennenkin. Kuvaajien välinen hyvä dynamiikka ja kemia takaavat parhaan lopputuloksen.

Valmis hääseikkailuun?

Lähetä viesti ja kysy ajankohdan saatavuus. Vastaan tyypillisesti 48h sisällä.

Kerro lyhyesti ja vapaamuotoisesti intiimihäidenne visiosta

Varmista että sähköpostiosoitteesi on kirjoitettu oikein, jotta vastaukseni saavuttaa sinut.
Viesti lähetetty! Vastaan sinulle mahdollisimman pian.
Hups! Varmista että täytit kaikki kentät.

Instagram @vilipert

Instagram